maanantai 8. huhtikuuta 2013

Rainbows and lemons.


Vietiin näitä kuppikakkuja kaverille syntymäpäiväksi. Muffinssien ohje on Aussien Masterchefin voittaja Julie Goodwinin käsialaa ja kuorrutteen ohjeen olen saanut ystävältä.

100g suolatonta voita
1,8 dl hienoa sokeria
½ tl vaniljauutetta
3 sitruunan hienoksi raastettu kuori
2 munaa
2,5 dl venhäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 1/4 dl maitoa

 Kuorrute:
8 rkl pehmeää suolatonta voita
200g maustamatonta tuorejuustoa
2 rkl sitruunan mehua
1 tl hienoksi raastettua sitruunan kuorta
n. 9 dl tomusokeria

Kuumenna uuni 180 asteeseen. Vatkaa voi, sokeri ja vaniljauute pehmeäksi vaahdoksi. Lisää sekaan sitruunan raastettu kuori. Vatkaa munat sekaan yksi kerrallaan. Lisää varovaisesti jauhot ja maito. Taikina riittää 12 muffinssille. Paista noin 20 min.

Sekoita kuorrutteen voi ja tuorejuusto. Sekoita joukkoon sitruunan mehu ja raastettu kuori. Lisää tomusokeria 1 dl kerrallaan, kunnes koostumus on kreemiä.

We baked these delicious cupcakes for our friends birthday. You'll find the recipe for the cupcakes here.

I used my friends recipe for the icing:

8 tbsp of soft unsalted butter
200g Philadelphia natural cream cheese
2 tbsp lemon juice
1 tsp finely grated lemon zest
9½ cups icing sugar

Just mix the butter and cream cheese and then ad lemon juice and zest. Add half a cup of icing sugar at the time until smooth and creamy consistency.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti